DOČEK NOVE 2017

Šest stvari koje nikako ne treba da nosite

07.12.2010.

Šest stvari koje nikako ne treba da nosite

Bez obzira na idelanu građu, negovan izgled, svaka dama treba da zna neka osnovna pravila oblačenja. Ovo je 6 stvari koje nikada ne treba da nosite.

 

Neke komade nosite samo po kući, a neke izbacite iz ormana

 

PREKRATKE SUKNJE

Makar imali najsavršenije noge ne nosite prekratke suknje ili šortseve, naročito u kombinaciji sa šljampavom obućom ili čizmama. Dužina suknje bi trebalo da bude ili centimetar ispod ili iznad kolena, a bermude i šortsevi su rezervisani za plažu.

 

KRATKE MAJICE

Ne otkrivajte stomak. Deluje neukusno. Zaboravite na topove - grudi u njima izgledaju zgužvano. Kod kuće ostavite i previše dekoltirane majice - od kojih možete da dobijete i upalu pluća.

 

PREUSKE FARMERKE

Ako ste kao tinejdžerka nosili ovakve to ne znači da treba da ostanete verni ovom trendu. Pantalone ili džins u kojima vam se ocrtava donji veš bolje bacite.

 

TUNIKA NIJE HALJINA

Tunika može da se nosi, ako ispod imate helanke, ali bez ičega.... to je, ipak, komad garderobe sa kojim ne treba da eksperimentišete previše. Pogotovo ne kada idete na posao ili bilo kakav susret koji zahteva ozbiljniji dres kod.

 

NEONSKE BOJE

Drečave i previše upadljive boje laka za nokte nikako ne bi trebalo da razmatrate. Idelano je birate nijanse crvene i boje korala.

 

NE KRADITE OD DECE

Odrasle žene nikada ne treba da se oblače kao devojčice, da nose i kikice, pletene ili vezene bluzice, ukrasne čarape. Važno je da se oblačite u skladu sa godinama.

 

 

 


Čitanja: 4369 | Komentara: 0